zaterdag 5 juni 2021

Mijn papa is een superheld!

Loeloe zei dat we naar een beetje muziek moesten luisteren! We herkenden liedjes van superhelden. Toen zei ze dat we in haar boek moesten lezen en zo zouden we ontdekken wat ze graag wilde worden. Elke dag ging ze op avontuur want ze wil heel graag een ....held worden! Alle vriendjes willen ook graag held worden, maar thuis is toch papa en mama een held voor hun als ze bang zijn of verdrietig. Zo gingen we aan de slag om een superheldencadeau te maken voor onze papa's! Wat het juist is dat verklappen we nog niet! We konden gekke mannetjes maken in de denkhoek. Ook alle boekjes een goed bekijken over superhelden! Onze timmerhoek is weer open en er werd alweer flink getimmerd! We konden eindelijk nog eens genieten van het zonnetje in de zandbak en juf haar tenen moesten begraven worden!
Superhelden hebben superkrachten en die hebben meestal een symbool die bekeken we eens goed, maar helden kunnen soms ook superkrachten krijgen ( maar meer verklappen we weer niet), We vertelden zelf welke superkracht helden hebben en we gingen flink aan het werk! We kregen turnles van onze eigen juf en eerst was ze een superheld die ons probeerde te tikken en daarna dansten we de supermandans van minidisco! De laatste dag had juf ook gebeld met batman en die sprak Engels en had een oefenpak voor de juf opgestuurd! We bekeken hem helemaal en toen moest juf hem van ons aandoen! :S We gingen juf Ingborg en haar vriendjes foppen door ze te laten verstoppen! Wat was dat grappig toen juf in de klas vloog en de boeven zocht :D
We sloten de week af met onze feestmiddag! Jammer genoeg geen schoolfeest voor de ouders, maar de vriendjes mogen wel eens genieten van de schoolfeestsfeer! Ze kregen een spelletjeskaart en mochten alle spelletjes eens proberen. Ze konden geschminkt worden, eendjes vissen, ballen gooien bij ballosmitto en met echte go-cars rond rijden op een parcour! Maar voor we begonnen toonden we onze supermandans aan de vriendjes van de school! We sloten af met een lekker chipsje als traktatie!
WEEK2: Deze week mocht iedereen zelf als superheld op school spelen! We namen meteen ook leuke foto's van onze superheldenclub. Wat was het leuk om als superheld in de klas te spelen. Loeloe wilde heel graag met ons samen spelletjes doen. Zo moesten we vertellen wat wij dachten dat de allerstoerste held kon! We waren snelle en trage helden in de klas. We moesten een spannend woord fluisteren in elkaars oor. Zoem die kwam eens langs en liet ons een leuke vliegvorm zien die we zelf mochten na maken op papier! Onze kikkervisjes die zijn gegroeid en die zijn kleine kikkertjes geworden! Ze kregen van onze juf een nieuwe thuis in de vijver. De 1ste kleuters werkten hun vaderdagcadeautje af. Juf probeerde door een speciale bril met haar telefoon de zonsverduistering te trekken. Op de laatste dag kwam een meneer langs met een microfoon en we hebben nog eens goed ons schoollied gezongen. We hopen dat we zo ons liedje kunnen blijven beluisteren. We zijn benieuwd naar het resultaat hoor!

1 opmerking: