zaterdag 4 september 2021

1ste schooldagen 2021-2022

We vliegen er weer in! Hoera terug naar school. We leerden de klas kennen en konden naar hartelust spelen. We sorteerden onze spullen in onze boekentas en speelden al een spelletje in de klas met de bel. Ook leerden we elkaar beter kennen met een blinddoek. Onze klaspop Loeloe en Zoem zijn ook nieuwe vriendjes. Dit jaar mogen we weer gezellig met elkaar in de eetzaal eten. We konden nog eens spelen in de zandbak en vierden de verjaardag van Seppe, hij was jarig in de grote vakantie.
Hieperdepiep Hoera voor Seppe!
WEEK 2: Deze week mochten wij voor de kippen zorgen. We geven graantjes en gaan de eitjes uit het kippenhok halen. We gaan ook meteen aan het werk en stempelen onze verjaardagsballon. Op dinsdag had Toeka een leuke verrassing voor ons. We mochten leuke spelletjes doen en op het springkasteel. Zo konden we veel liefde verspreiden op onze school. We kregen een toverdrankje en een knuffelkoekje om de dag af te sluiten.
De volgende dag gaan we aan de slag met het digibord. We leerden verschillende spelletjes. We ontdekten dat het al heel de week zonnige weer was aan de hand van onze weerkalender. We gingen buiten de zon eens bekijken en leerden de zon schilderen. We bekeken de kleuren van de zon en de wolken. We speelden nog heel wat spelletjes, maar sloten de week af met een buitenspeelmiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten