zaterdag 21 november 2020

thema 'Grootouders'

Wat leuk om na die lange vakantie terug te mogen komen op school. Wat zijn het toch rare tijden met dat gevaarlijke virusje 'Corona'. We kunnen niet iedereen zien die we zo graag willen zien. Daarom kwamen we op het ideetje om een corona-proof cadeautje te maken voor onze oma's en opa's. Maar hoe heten die oma's en opa's eigenlijk? Want ze heten niet allemaal oma en opa. Er waren ook memé's en pepé's, omi's en opi's en nog zoveel meer. Sommigen kunnen heel goed strijken, anderen kunnen dan heel goed dansen, maar allemaal kunnen ze goed knuffelen en lief zijn. Wel jammer dat dit nu niet kan. We gingen dan ook meteen aan de slag...
Gelukkig konden we wel een griezelige verjaardag vieren! Hieperdepiep Hoera Nora! Het was een spookgezellige verjaardag!
Na dat halve dagje thuis lag er iets vreemds in de klas... Toen we allemaal eens gevoeld hadden en juf zeker wist dat er geen slang in zat kwamen we tot de ontdekking dat er kleren van Sinterklaas en zwarte piet in zaten. In de poppenkast waren nu ook handpoppen van Sinterklaas en zwarte piet, we mogen de verkleedkleren dragen en pakjes uitdelen terwijl we oefenen om over de daken te lopen.We michten zelf kiezen hoe we de banken zette om op de daken te lopen. Nu werd er een kasteel gebouwd voor Sinterklaas met verschillende blokken.Ook konden we nog het wormenspel spelen die juf voor de vakantie met ons zou spelen. Maar er was wel 1 klein probleempje. Er was geen pietenmuts te vinden. Dus zijn we al beginnen knutselen... maar meer verklappen we nog niet!

5 opmerkingen: