zaterdag 20 november 2021

Thema Logeren bij oma en opa

Na een natte Herfstvakantie konden we weer heerlijk genieten van droge dagen op school. We spraken over wie eens bij zijn oma en opa ging logeren en de kleuters waren heel enthousiast. We oefenden het tellen en evenveel leggen met snoepjes. We knippen wol voor oma in kleine stukjes en we hielpen opa met een bed maken voor de knuffel van Axelle.
Sfeerweek van Toeka- Kiko en Flo! Met Kiva deden we een sfeerweek. Dit zal nog eens terugkomen op een later tijdstip. We maakten het gezellig met een spelletjes, onze knuffels, een gezelschapsspel en ons te verkleden. We begonnen bedjes te maken voor de knuffels en we begonnen te meten of onze knuffel wel in de koffer voor oma en opa past. We oefenden waar meer en minder knuffels in een bed zaten. Er werd al druk geknutseld voor oma en opa. De kleuters die een spelletjes meehadden mochten zelf uitleggen hoe het spel gespeeld moest worden. We leerden het klankje 'o'.
Jammer dat er een paar kleutertjes ziek waren, maar wel leuk om een fotootje te krijgen van Renée die toch als pippi langkous thuis zat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten